سال‌های قبل وقتی برای خرید انواع شورت مردانه به مغازهٔ فروش لباس زیر می رفتی؛ مغازه‌دار معمولاً یک یا نهایتاً دو مدل شورت و آن هم در رنگ‌بندی بسیار محدود را نشان می‌داد!!! اما در سال‌های اخیر، تنوع زیادی در جنس و رنگ و مدل انواع شورت‌ مردانه می‌توان مشاهده کرد. به‌طوری‌که گاهی انتخاب را سخت و آدم را سردرگم می‌کند. البته شما تنها نیستید. افراد زیادی در مورد انواع شورت مردانه سؤالاتی دارند.

معمولا در صورت اشتباه در مورد سایز یا مدل شورت نیز، فروشگاه‌ها به دلیل رعایت بهداشت، امکان مرجوع کردن کالا را نخواهند داشت. بنابراین مهم است که سایز شورت خود را بدانید. انواع شورت مردانه را بشناسید. همچنین با شورت مناسب اندام و فعالیت بدنی‌تان آشنا باشید.

در مطلب قبل انواع شورت زنانه را بررسی کردیم. خبر خوب این است که لناسنتر قصد دارد، این بار به معرفی انواع شورت مردانه بپردازد. پس تا انتها با ما همراه باشید. اگر سؤالی داشتید حتماً آن را در بخش پرسش و پاسخ با ما در میان بگذارید. تمامی نظرات و سوالات شما خوانده و توسط کارشناسان لناسنتر پاسخ داده‌می شود.

در این مطلب از مجلهٔ لناسنتر :

  • انواع شورت مردانه را با عکس به شما معرفی خواهیم کرد.
  • به شما خواهیم گفت که کدام شورت مردانه بهتر است؟!
  • در مورد راهنمای خرید و مدل‌ انواع شورت مردانه به شما خواهیم گفت.
  • به شما کمک خواهیم کرد تا بهترین انتخاب شورت مناسب اندام مردانه را داشته باشید.
  • 7 ضرر پوشیدن شورت تنگ در آقایان را باهم بررسی خواهیم کرد.

انواع شورت مردانه موجود در بازارهای جهانی گاه ممکن است با مدل‌های موجود در ایران متفاوت باشد. ما در اینجا سعی کردیم مدل‌هایی را بررسی کنیم که در بازار ایران موجود هستند. برای راحتی ما هم نام جهانی و هم نام فارسی انواع شورت را نیز آورده‌ایم.

انواع شورت مردانه :

انواع شورت پادار:

اگر از آقایانی هستید که میزان تعرق بدنتان زیاد است یا پوست حساسی دارید، حتماً شورت‌های پادار را انتخاب کنید. این دسته از انواع شورت مردانه از عرق‌سوز شدن بدن در هوای گرم و فعالیت‌های بدنی جلوگیری می‌کند.

شورت‌های پادار، تن‌پوش راحتی برای همهٔ آقایان فراهم می‌کنند. ولی به یاد داشته باشید، اگر می‌خواهید شلوار جذب بپوشید، بهتر است از شورت‌های پادار استفاده نکنید. زیرا ممکن است رد این شورت‌ها از روی شلوار مشخص باشد.
شورت‌های پادار، برای آقایانی که استخوان‌بندی درشت‌تری دارند، مناسب‌تر است. این دسته از شورت‌ها معمولاً انتخاب آقایانی است که راحتی را در اولویت خود قرار می‌دهند. معمولاً ورزشکاران و میان‌سالان این مدل شورت را بیشتر می‌پسندند. شورت‌های پادار به دودستهٔ پادار کلاسیک و پادار جذب تقسیم می‌شوند.

انواع شورت مردانه

انواع شورت مردانه

1- شورت پادار کلاسیک یا شورت باکسر(Boxer shorts)

شورت باکسر یا پادار کلاسیک ، همان شورت‌هایی هستند که به‌صورت متداول به‌عنوان شورت مردانه می‌شناسیم. این شورت‌ها بسیار راحت و آزاد هستند. پوشیدن آن ها فشار اضافی به اندام تناسلی وارد نمی‌کنند.

2- شورت پادار یا شورت باکسر بریف (Boxer Brief)

این دسته از انواع شورت مردانه، ازنظر میزان پوشش با دسته قبلی یکی هستند. اما شورت‌های باکسر بریف ظاهری امروزی‌تر و جذب‌تر دارند.

3- شورت نیم پا کش پهن یا شورت ترانک (Thight or Trunk)

این شورت‌ها ازنظر میزان پوشش بین شورت‌های پادار و شورت‌های اسلیپ هستند. شورت نیم پا نه مانند شورت پادار بلند است که در زیر همهٔ لباس‌ها قابل‌استفاده نباشد. و نه مانند شورت اسلیپ، باعث سایش و حساسیت در برخی از پوست‌ها می‌شود.
اگر باسن بزرگی دارید، شورت‌های نیم پا برای شما بسیار راحت‌تر از شورت‌های اسلیپ هستند. زیرا تمام باسن را پوشش می‌دهند و نیازی نیست دائماً آن را مرتب کنید. شورت نیم پا برای آقایان قدبلند نیز گزینهٔ مناسب‌تری است. زیرا با داشتن کش پهن، مانع از جابه‌جایی در زمان خم شدن می‌شد.

شورت نیم پا مردانه

شورت نیم پا مردانه

شورت اسلیپ یا شورت بریف (Brief)

شورت‌های اسلیپ روی ران ها را پوشش نمی‌دهد. شورت‌های اسلیپ انتخاب کاملاً مناسبی برای پوشیدن در زیر انواع شلوار جذب هستند. طرفداران این مدل شورت‌ها معمولاً جوانان هستند. شورت‌های اسلیپ بر اساس میزان پوشش خود به سه دستهٔ اسلیپ کوتاه، بلند و متوسط تقسیم می‌شوند.

4- اسلیپ کوتاه ( low rise brief)

این دسته از شورت‌ها، کوتاه‌ترین نوع شورت هستند. شورت اسلیپ کوتاه، گزینه‌ای عالی برای پوشیدن در زیر شلوارهای جذب و تنگ است. این دسته از شورت‌ها بیشتر مورد استقبال آقایان جوان و نوجوان است. شورت اسلیپ کوتاه، برای آقایانی با پایین‌تنه بزرگ مناسب نیست.

5- اسلیپ متوسط  (mid rise brief)

شورت اسلیپ متوسط حد میانی بین اسلیپ کوتاه و بلند است. شورت اسلیپ متوسط نیز می‌تواند برای پوشیدن زیر شلوارهای جذب مورداستفاده قرار بگیرد.

6- اسلیپ بلند  (full rise brief)

این دسته از شورت‌های اسلیپ مردانه، بلندترین قد را دارند. این شورت‌ها برای آقایانی که تمایل به پوشیدن شورت اسلیپ دارند و پایین‌تنهٔ متوسطی دارند، پیشنهاد می‌شود.

انواع شورت‌های پشت باز (backless)

شورت‌های پشت باز یا بک لس یک دسته دیگر از انواع شورت مردانه هستند. در این نوع از شورت‌ها هیچ‌گونه پوششی در ناحیه باسن وجود ندارد.

انواع بیضه بند یا جک استرپ (Jockstrap):

جک استرپ به‌گونه‌ای طراحی‌شده است، که بیضه‌ها در درون کیسه‌ای قرار می‌گیرد. دو بند نیز این کیسه را به پا ها در قسمت پایین باسن متصل کرده است. این بندها کشسان هستند و مشکلی برای انجام فعالیت‌های بدنی ایجاد نمی‌کنند.
این مدل از انواع شورت مردانه، بیشتر به‌منظور محافظت از ناحیهٔ بیضه‌ها، در زمان فعالیت‌های ورزشی یا بعد از عمل‌های جراحی و مراقبت‌های درمانی استفاده می‌شود.

شورت جک استرپ مردانه

شورت جک استرپ مردانه

7- جک استرپ های درمانی:

فشار کیسه بیضه را تسکین و افتادگی آن را کاهش می‌دهد. جک استرپ برای بیضه‌های دردناک ،متورم ،بزرگ و کشیده شده مناسب است. همچنین برای بعد از جراحی فتق، بیضه و کیسهٔ بیضه،مشکلات پروستات ،تسکین وازکتومی، درمان واریکوسل نیز تجویز می‌شود.

8- جک استرپ های ورزشی:

نیز در ابتدا بیشتر مورداستفاده سوارکاران و دوچرخه‌سواران بوده است. این شورت مردانه باعث حفاظت از اندام تناسلی در زمان ورزش می‌شوند.

9- شورت سی استرینگ یا سولار(C-String):

این شورت کوچک همچون انبری نرم، اندام تناسلی و میان پا را پوشش می‌دهند. شورت سی استرینگ پوششی در ناحیه باسن ندارد. این شورت با چسبی که عموماً چند بار مصرف است، در جای خود محکم می‌شود. به دلیل اینکه این شورت‌ها هیچ بند و پوشش اضافی ندارد، برای حمام آفتاب یا استفاده در دستگاه سولاریم عالی هستند. بنابراین به این شورت‌ها، شورت سولار نیز گفته می‌شود.

10-شورت جی استرینگ(G-String):

شورت جی استرینگ مردانه، پوششی در ناحیه باسن ندارد. قسمت پوشش‌دهندهٔ اندام تناسلی با بند به دور کمر متصل شده و در جای خود نگه‌داشته می‌شود.

11- شورت لامبادا مردانه فانتزی(lambada):

این دسته از شورت‌ها نیز جز شورت‌های پشت باز مردانه هستند. معمولاً این دسته از شورت‌ها برای تنوع و افزایش جذابیت جنسی استفاده می‌شوند. در این شورت‌ها قسمت پوشش‌دهندهٔ اندام تناسلی با عروسک یا حلقه و زیپ و مهره تزئین می‌شود. مانند شورت زیپ دار مردانه، شورت خرطوم دار، شورت عروسکی مردانه، شورت مهره دار، شورت جلو بندی مردانه، شورت حلقه دار، شورت سوراخ دار و غیره.

شورت لامبادا مردانه برای استفاده روزانه طراحی نشده‌اند. گاهی حتی این دسته از شورت‌ها به‌صورت شورت جلوباز مردانه طراحی می‌شود. این شورت‌ها  فانتزی و بیشتر برای افزایش جذابیت جنسی هستند.

12- شورت مردانه ضد امواج الکترومغناطیس:

این گونه از شورت های مردانه، از جدیدترین نوآوری‌‌ها و تکنولوژی‌‌هایی است که بر مبنای ترکیبات الیاف پنبه، پلی‌استر و نقره می‌باشد. این شورت مردانه، می تواند در مدل‌های پادار، نیم پا یا لامبادا باشد. این شورت می‌تواند از اسپرم مردان در مقابل امواج مضر الکترومغناطیس محافظت نماید. همچنین دارای مزایای دیگری ازجمله ضد باکتری، ضد قارچ و ضد بو نیز می‌باشد.

با توجه به اینکه امواج الکترومغناطیس، بر کیفیت اسپرم مردان تاثیر منفی دارد؛ متخصصان توصیه می‌کنند برای باروری بهتر حداقل 2 تا 3 ماه از این نوع شورت مردانه استفاده شود.

13- شورت جیب دار مردانه:

شورت جیب‌دار نیز یکی از انواع شورت مردانه است. این نوع به نام شورت سربازی نیز شناخته می‌شود. این نوع شورت کاربردی شامل یک جیب زیپ دار یا دکمه دار در قسمت جلویی است. این جیب کاربردی، برای گذاشتن پول و مدارک مهم نیز می‌تواند مورد استفاده قرار‌گیرد. معمولا شورت جیب دار سربازی، فقط برای مدل های نیم پا و پادار تولید می شوند. اما برخی از انواع شورت مردانه لامبادا فانتزی نیز دارای جیب اضافی برای نگهداری محصولات جنسی ضروری هستند.

14- شورت مردانه پروتزدار:

وقتی نام شورت پروتزدار به میان می‌آید گمان می کنیم که این مدل شورت تنها برای بانوان وجود دارد. اما امروزه شورت پروتزدار مردانه نیز تولید می‌شود. در ساختار این نوع شورت ها، مقداری اسفنج یا سیلیکون در قسمت جلو یا پشت شورت به کار رفته است.

شورت دارای پروتز باسن سیلیکونی، می تواند به افراد دارای بواسیر در نشستن کمک کند. اما معمولا این نوع از شورت ها به دلیل زیبایی کاربرد دارند. شورت پروتز دار مردانه، می تواند ناحیه تناسلی یا باسن را حجیم تر نشان دهد. این موضوع ممکن است برای برخی از افراد جذاب باشد و سبب افزایش اعتماد به نفس نیز بشود.

 

 

کدام شورت مردانه بهتر است؟ | راهنمای انتخاب شورت مناسب اندام مردانه

جواب این سؤال برای هر فردی می‌تواند متفاوت باشد. زیرا برای هر اندامی یک شورت مناسب است. اگر شما می‌خواهید شورت را برای فرد دیگری تهیه نمایید، دقت کنید که علاوه بر زیبایی، سایز و نوع استخوان‌بندی فرد را نیز مدنظر قرار دهید.

انواع شورت مردانه

انواع شورت مردانه

  • برای آقایان درشت‌اندام: شورت‌های پادار برای وی مناسب‌تر است. شورت اسلیپ و نیم پا برای این افراد مناسب نیست. شورت‌های پادار باعث ساییده شدن اندام‌ها هنگام راه رفتن نمی‌شوند . همچنین از قرمزی کشاله ران ها در این افراد جلوگیری می‌کند.
  • برای آقایان دارای اندام عضلانی و یا آقایان لاغر: این افراد بنا به سلیقهٔ خود می‌تواند از انواع شورت مردانه استفاده کند.
  • برای آقایان دارای قدبلند: شورت نیم پا کش پهن برای وی مناسب‌تر است.
  • برای آقایان دارای پایین‌تنهٔ درشت‌تر: نیز شورت‌های نیم پا و پادار مناسب‌تر است. شورت‌های اسلیپ را برای این افراد توصیه نمی‌کنیم.
  • اگر نمی‌دانید که استایل شخص به چه صورت است: بهتر است شورت پادار جذب را انتخاب نمایید. زیرا این شورت برای همهٔ آقایان مناسب است. سبک شورت پادار جذب یا باکسر بریف سنتی مدرن است. بیشتر شورت‌های مردانه در بازار ایران از این مدل هستند.
 

انواع شورت مردانه 

 

مناسب اندام درشت مناسب

اندام عضلانی و لاغر

مناسب

قد بلند

مناسب

پایین تنه ی بزرگ تر

پادار پادار کلاسیک + + + +
پادارجذب + + + +
نیم پا + + +
اسلیپ اسلیپ کوتاه +
اسلیپ متوسط +
اسلیپ بلند +
پشت باز جک استرپ جک استرپ درمانی انواع شورت مردانه پشت باز برای استفاده ی مداوم و روزانه طراحی نشده اند. بلکه به صورت محدود و در موارد خاص (همچون بیماری، ورزش یا معاشقه) پوشیده می شود. بنا به سلیقه و موقعیت افراد می تواند برای اندام های مختلف قابل استفاده باشد.
جک استرپ ورزشی
سی استرینگ
جی استرینگ
لامبادای فانتزی

 

 

آیا شورت تنگ برای آقایان مضراست ؟ | 7 ضرر پوشیدن انواع شورت مردانه تنگ

قطعاً شورتی با اندازه‌ی کوچک‌تر و یا جنسی نامناسب می‌تواند تأثیرات مضری بر سلامتی هر فرد داشته باشد. برخی از تأثیرات منفی پوشیدن شورت تنگ در آقایان، عبارت‌اند از :

  1. اختلال در روند خون‌رسانی: شورت تنگ باعث می‌شود عروق و رگ‌ها خون‌رسانی را صحیح نتوانند انجام دهند. همچنین پوشیدن شورت تنگ باعث کبودی پوست و اختلال رشد پوست می‌شود.
  2. افزایش احتمال آلرژی و اگزما: پوشیدن شورت نامناسب احتمال آلرژی و اگزمای پوستی در افراد مستعد افزایش می‌دهد. همچنین می‌تواند باعث خارش و سوزش در ناحیه تناسلی شود.
  3. تشدید سلولیت: تنگی لباس زیر، باعث تجمع چربی در ناحیه‌ی ران می‌شود. پوشیدن شورت تنگ علائم ظاهری سلولیت را نشان می‌دهد و باعث تشدید آن می‌شود.
  4. اختلال در دستگاه گوارشی: پوشیدن شورت تنگ باعث فشار به شکم و اختلال در عملکرد دستگاه گوارشی می‌شود. تجمع گاز در معده و نفخ شکم با درد و ریفلاکس معده یا برگشت غذا نیز می‌تواند از عوارض پوشیدن شورت تنگ باشد.
  5. کمردرد: از دیگر عوارض شورت تنگ، درد در ناحیه‌ی کمر و لگن است. پوشیدن شورت تنگ باعث محدودیت درحرکت می‌شود. محدودیت درحرکت به‌نوعی کشیدگی عضلات و درنتیجه فشار به مهرها و درد کمر را به دنبال دارد.
  6. عفونت تناسلی: شورت مناسب باید بتواند هوا را به‌راحتی به جریان دربیاورد و دما را مناسب نگه دارد. اگر شورت تنگ باشد، در ناحیه تناسلی دما و رطوبت افزایش پیدا می‌کند. همچنین باعث ایجاد بوی نامطبوع و عفونت‌ قارچی می‌شود.
    همچنین شورت‌هایی با جنس‌های مصنوعی و پلاستیکی نیز این مسئله را تشدید می‌کنند. بهترین جنس برای شورت آقایان، جنس نخ پنبه است. شورت نخی مردانه، بسیار راحت و نرم است. شورت نخی به‌راحتی هوا را عبور می‌دهد. شورت نخی مردانه، همچینی قدرت جذب رطوبت را نیز دارد.
  7. تأثیر منفی بر قدرت باروری: پوشیدن انواع شورت مردانه تنگ، بر تعداد و کیفیت اسپرم‌ها تأثیرگذار است. این مسئله ممکن است باعث درد بیضه نیز بگردد. پوشیدن شورت تنگ، دمای بیضه‌ها را  افزایش می‌دهد. در حالی که دمای این ناحیه باید همواره پایین تر بماند. همچنین به اسپرم‌ها آسیب وارد می‌شود. در نتیجه پوشیدن شورت تنگ، قدرت باروری آقایان را تا حد زیادی پایین می‌آورد. اطلاعات بیشتر

جمع بندی:

در این مقاله 14 مدل شورت مردانه جالب و کاربردی را با هم بررسی کردیم. انواع شورت مردانه ی مناسب هر استایل را معرفی نمودیم. همچنین مضرات پوشیدن شورت تنگ در مردان نیز بیان کردیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. در انتها خواشمندم نظرات خود را حتما با ما درمیان بگذارید.

4.3/5 - (6 امتیاز)