همه چیز درباره ی انواع شورت زنانه!

معرفی انواع شورت زنانه

با ما در این مطلب از وبلاگ لناسنتر همراه باشید تا با انواع شورت زنانه، مزایا، کاربرد و با معایب و مضرات استفاده از شورت آشنا شوید. بدانیم که در هر موقعیت و مکانی چه شورتی بپوشیم؟ و شورت زنانه توصیه ی پزشکان چیست؟ در آخر نیز حتما نظرات و سوالات خود را با میان بگذارید. مطمئن باشید تمامی نظرات  و سوالات شما خوانده و توسط کارشناسان ما پاسخ داده می‌شود.

چرا آشنایی با انواع شورت زنانه اهمیت دارد؟

  • آیا می دانید شورت زنانه ی توصیه پزشکان چیست؟
  • از زمان تعویض روزانه و تاریخ انقضای انواع شورت زنانه مطلع هستید؟!
  • آیا می دانید در چه زمان هایی پوشیدن شورت ممنوع است؟ و در چه زمان هایی باید حتما شورت بپوشیم؟
  • آیا می دانید شورت های بک لس، سیم لس، شورت جنیفری، شورت لیزری،شورت استرینگ و… دقیقا چه مزایا و معایب و کاربرد هایی دارند ؟
  • آیا می دانید شورت روزمره چه جنسی باید داشته باشد؟
  • کدام شورت زنانه فانتزی برای مردان جذاب تر است؟
  • نحوه ی انتخاب صحیح سایز انواع شورت زنانه را می دانید؟
  • از نحوه ی شست وشوی صحیح انواع شورت زنانه مطلع هستید؟
    (به صورتی که میکروب زدایی کامل شوند ولی بافت آن ها آسیب نبیند!)

در مطالب قبل انواع سوتین را معرفی کردیم. در این مطلب نیز قصد داریم شما را با انواع شورت زنانه آشنا نماییم. دانستن کاربرد هر شورت زنانه به مراتب مهم تر هست. زیرا شورت با ناحیه تناسلی در ارتباط مستقیم است. بهداشت و مراقبت از اندام تناسلی اهمیت ویژه ای دارد.

مختصری از تاریخچه ی شورت:

انسان های اولیه از برگ درختان برای پوشاندن خود استفاده می کردند. گفته می شود استفاده از واژه شورت به دوران رنسانس باز می گردد. در این دوران انواع شورت زنانه به صورت پادار و بلند دوخته می شدند. اندازه این شورت ها تا ران ها می رسیده است.

بعدها شورت های حلقه ای نیز وارد بازار شدند. اما در ابتدا استقبال خوبی از آن ها صورت نگرفت. کم کم با گذشت زمان و استفاده هنرمندان و ورزشکاران از این مدل شورت ها عموم مردم نیز به استفاده کردن از آن ها ترغیب شدند.

تاریخچه شورت زنانه

سیر تغییر انواع شورت زنانه در تاریخ

چرا باید شورت باکیفیت بپوشیم؟

شورت‌ها، پوشاننده‌ی مهم‌ترین و حساس‌ترین عضو از بدن هستند. پوشیدن انواع شورت زنانه بی‌کیفیت، ممکن است آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به‌سلامتی وارد کند. بنابراین مهم است که شورتی باکیفیت خریداری کنید.

برخی از پارچه‌ها برای دوخت انواع شورت زنانه مناسب نیستند. اما متأسفانه برخی از تولیدکنندگان بدون توجه به این مسائل این‌گونه شورت‌ها را روانه‌ی بازار می‌کنند. این قبیل پارچه‌های نامناسب باعث عدم گردش هوای مناسب و تحریک پوست می‌شوند.

همچنین احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی و قارچی را خصوصاً در بانوان افزایش می‌دهند. بنابراین مهم است که اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید تا بتوانید شورت زنانه مناسب را تشخیص دهید.

در جهان برندهایی نظیر کلوین کلاین، ویکتوریا سکرت ( VICTORIA’S SECRET)، کوزا (koza)، پنتی(PANTY)، جوکی(Jockey)، تینکس (thinx)، ان بی بی (Nbb)، اچ اند ام (H&M) و… بهترین لباس زیر های جهان را تولید می‌کنند. لناسنتر (lenacenter) نیز افتخار دارد بهترین لباس زیر های موجود در بازار ایران را گردآوری و در دسترس عموم برای خرید قرار دهد.

انواع شورت زنانه :

ما در اینجا انواع شورت زنانه را در 3 دسته بررسی خواهیم کرد. دسته‌بندی اول، بر اساس طرح و مدل انواع شورت زنانه است. دسته‌بندی دوم نیز جنس شورت را مدنظر قرار داده است. دسته‌بندی سوم نیز بر اساس کاربرد انواع شورت زنانه است. ازآنجاکه اطلاع در مورد هر سه دسته‌بندی برای یک انتخاب صحیح لازم است، ما هر 3 دسته بندی را برای شما در اینجا بررسی می‌نماییم.

الف) دسته‌بندی بر اساس مدل انواع شورت زنانه:

1- شورت پادار زنانه:

شورت‌های پادار زنانه، شبیه به شورت‌های مردانه هستند. بنابراین در زبان انگلیسی به آن ها boy shorts یا شورت پسرانه می گویند. طراحی این شورت‌ها، مستطیل شکل است. شورت‌های پادار زنانه، در بین انواع شورت بیش‌ترین پوشش در قسمت ران و پاها را دارند. از این مدل شورت در زیر دامن‌های کوتاه و لباس‌هایی که احتمال بالا رفتن آن‌ها هست، می‌توان استفاده کرد.

این شورت زنانه را با یک تاپ نیز می توان ست کرد و به عنوان لباس راحتی استفاده نمود. این شورت‌ برای پوشیدن در زمان قاعدگی مناسب نیست. زیرا  پد بهداشتی با این شورت ها قابل استفاده نیست. ویژگی‌های شورت مناسب قاعدگی را بخوانید.

2- شورت لامبادا زنانه:

همان گونه که در مطلب ” چرا شورت لامبادا بپوشیم؟”  به صورت کامل توضیح دادیم. شورت های لامبادا خود به دو دسته ی شورت بکلس (backless) یا تانگ و شورت استرینگ تقسیم می شوند. در بازار ممکن است گاهی این اسامی به جای یکدیگر یا با عنوان کلی لامبادا به برود.

شورت بک لس

شورت‌های استرینگ زنانه دارای چهار مدل است:

  • شورت تی استرینگ(T-Strimg)
  • وی استرینگ(V-String)
  • سی استرینگ(C-String) یا شورت سولار
  • جی استرینگ(G-String)

شورت‌ لامبدا زنانه فاقد پوشش در پشت یا ناحیه‌ی باسن هستند. این شورت ها تنها ناحیه‌ی تناسلی را پوشش می‌دهند. شورت‌های لامبادا برای استفاده ی روزمره و طولانی مدت مناسب نیستند. اما در عوض جذابیتی ویژه و خاص به اندام زنانه یا مردانه می‌بخشند.

همچنین برای مهمانی و پوشیدن زیر لباس‌های جذب نیز مفید هستند. زیرا رد شورت را نشان نمی‌دهند. شورت‌های لامبادا به‌عنوان مایو و شورت سولار نیز کاربرد دارد. اگر با شورت سولار آشنایی ندارید، حتماً مطلب شورت سولار چیست را بخوانید.

شورت سی استرینگ

مزایای شورت لامبادا زنانه:

  • مناسب برای زیر لباس‌های جذب، بدن‌نما یا نازک، مجلسی و یا چاک بلند
  • افزایش جذابیت جنسی
  • جایگزین مایو
  • مناسب برای حمام آفتاب و یا سولاریوم

 

 

3-شورت اسلیپ زنانه (شورت بیکینی) :

شورت‌های بیکینی نام خود را از لباس‌های شنا گرفته‌اند. این شورت‌ها همان شورت‌های معمولی یا شورت کلاسیک هستند. این شورت‌ها، شورت‌هایی راحت و همه‌کاره هستند. شورت بیکینی برای روزمره عالی هستند. فروش و استفاده از این نوع شورت همواره بیشترین درصد را به خود اختصاص می‌دهد.

شورت بیکینی

4- شورت جنیفری زنانه (شورت هیپستر):

شورت جنیفری شبیه به شورت اسلیپ یا شورت بیکینی زنانه است. البته این دو مدل، در نوع برش و اندازه‌ی فاق تفاوت‌هایی دارند. شورت هیپستر نیز می‌تواند برای استفاده‌ی روزمره گزینه‌ی مناسبی باشند. شورت هیپستر بسیار راحت و دوست‌داشتنی است.

شورت هیپستر

5- شورت گنی زنانه :

شورت‌های گنی گزینه‌ی مناسبی برای پوشیدن زیر لباس‌های جذب است. این شورت‌ها کمک می‌کند تا بدن شما خوش‌فرم تر نشان داده شود. همچنین برای پس از زایمان و بازگشت حالت شکم و پهلوها به‌جای خود می‌تواند مؤثر باشد.

شورت گنی

6- شورت سیملس زنانه (Seamless Panties) :

به شورت سیملس، شورت بدون درز نیز گفته می شود. این دسته از شورت‌ها با روش خاصی تهیه‌شده‌اند. پارچه‌ی شورت‌ سیملس که معمولاً از جنس ریون است، با دستگاه لیزر برش خورده‌اند. این کار باعث شده، در قسمت پایین شورت دوخت لازم نباشد ولی پارچه نخ کش هم نشود. برای اتصال سایر قسمت‌ها هم از حرارت استفاده‌شده است.

شورت سیملس چه فایده ای دارد؟ | مزیت شورت سیملس چیست؟
به دلیل نداشتن دوخت اگر زیر لباس‌های تنگ و مجلسی پوشیده شود، ردی از خود نمایان نمی‌کند. در زمان پوشیدن شورت‌ سیملس احساس بسیار راحتی خواهید داشت. زیرا هیچ درز یا دوخت اضافی وجود ندارد که اذیت کننده باشد.

کجا بپوشیم ؟ برای زیر لباس مجلسی، لباس‌های تنگ

7-شورت فاق بلند زنانه (شورت فرانسوی) :

شورت‌های فرانسوی معمولاً در قسمت کمر بلندتر هستند. بلندی آن‌ها تا نزدیک ناف می‌آید. البته بلندی آن‌ها به‌اندازه‌ی شورت‌های گنی نیست. شورت‌های فرانسوی احساس راحتی را ایجاد می‌کنند.

شورت‌های فرانسوی برای پوشیدن زیر شلوارهای فاق بلند و لباس‌های غیر جذب مناسب هستند. شورت‌های فرانسوی برای پوشیدن در فصول سرد سال نیز  بسیار مناسب است زیرا به‌خوبی کمر را پوشش می‌دهد. همچنین به میزان خوبی شکم و پهلوها را جمع می‌کند و فرم زیبایی به آن‌ها می‌بخشد.

8-شورت برزیلی زنانه :

طراحی شورت برزیلی به‌گونه‌ای است که در صورت پوشیدن لباس کوتاه یا بالا رفتن آن، احتمال دیده شدن شورت بسیار کم باشد. درعین‌حال راحتی آن حفظ شود و اذیت کننده نباشد. شورت برزیلی برای پوشیدن زیر شورتک یا شلوارک مناسب است. همچنین در زیر دامن لُنگی یا لباس ساحلی که احتمال کنار رفتن آن‌ها وجود دارد، بهتر است شورت برزیلی پوشیده شود.

شورت برزیلی، دارای سه مدل مختلف است. این مدل ها عبارت‌اند از:

  • شورت برزیلی زنانه معمولی
  • شورت برزیلی زنانه با گره یک‌طرفه
  • شورت برزیلی زنانه با گره دوطرفه

شورت برزیلی

اطلاعات بیشتر

ب) دسته‌بندی انواع شورت زنانه بر اساس جنس پارچه:

9- شورت نخی زنانه (شورت نخ پنبه): 

بهترین، راحت‌ترین و بهداشتی‌ترین پارچه برای شورت، پارچه‌ی نخی است. پارچه نخی باعث می‌شود هوا به‌خوبی در ناحیه‌ی تناسلی به جریان دربیاید. این امر باعث می‌شود از بروز عفونت‌های واژینال قارچی یا باکتریایی و همچنین تعرق و بوی بد جلوگیری شود.

10- شورت لیزری زنانه :

کلمه‌ی لیزری اشاره به‌نوعی پارچه‌ی براق دارد. این نوع از پارچه طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی دارد. امروزه از پارچه‌ی لیزری در دوخت ست‌های شورت و سوتین استفاده می‌شود. بانوان نیز استقبال خوبی از شورت لیزری دارند.

11- شورت توری زنانه:

از پارچه‌های توری معمولاً برای دوخت شورت‌های فانتزی زنانه استفاده می‌شود. شورت‌های توری به‌خوبی می‌توانند هوا را در ناحیه‌ی تناسلی به جریان دربیاورند. البته چون این پارچه‌ها جاذب آب و رطوبت نیستند ، معمولاً در ناحیه‌ی فاق آن از پارچه‌های دیگری که نرم و جاذب رطوبت باشند، استفاده می‌شود. شورت جلو یاردی و شورت پشت یاردی نیز نمونه از شورت های توری هستند.

12- شورت گیپور زنانه:

شورت گیپور تقریباً مشابه شورت توری است. برخی از شورت های زنانه، به طور کامل از پارچه ی گیپور دوخته شده اند. این شورت ها را شورت تمام گیپور می نامیم. برخی از شورت های زنانه نیز از تکه های گیپور برای تزئین و زیباتر شدن شورت استفاده کرده اند. شورت گیپور دارای طرح‌هایی زیبا در بافت خود است. این نوع شیک‌تر و مجلسی‌تر از شورت توری است. شورت از جنس گیپور نیز گردش هوای مناسبی را در ناحیه تناسلی ایجاد می نماید.

شورت گیپور سفید به عنوان لباس زیر عروس می تواند نورد استفاده قرار گیرد. شورت گیپور قرمز معمولا بسیار جذاب است. شورت گیپور مشکی نیز طرفداران بسیاری دارد. شورت گیپور در رنگ های دیگر و برای انواع سلیقه ها در بازار موجود است.

13- شورت گیاهی زنانه:

شورت‌های گیاهی معمولاً قیمت مناسب و طرح‌های متنوع و جالبی دارند. اسم گیاهی نیز باعث اعتماد بیشتر به این نوع شورت‌ها می‌شود. اما این نوع از شورت‌ها برخلاف ادعای سازنده‌ی آن از پنبه ساخته نمی‌شود.

با پوشیدن این شورت‌ها گردش هوای مناسبی صورت نمی‌گیرد. این مسئله باعث می‌شود، تا این شورت‌ها باعث تعرق و تجمع بوی بد شود. همچنین شورت‌های گیاهی، پوست را تحریک می‌کند. این شورت‌ها ناحیه تناسلی را مستعد عفونت واژینال نیز می‌کند.

معایب و مضرات شورت گیاهی:

  • عدم گردش هوای مناسب
  • تحریک پوست
  • احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی و قارچی
  • لکه پذیری بالا و شست و شوی سخت

مزایای شورت گیاهی:

  • ترکیب رنگ بالا
  • طرح‌های زیبا و جوان‌پسند
  • قیمت به‌صرفه و ارزان

با توجه به اینکه با معایب این شورت‌ها از محاسن شان بیشتر است، این دسته از شورت‌ها را برای استفاده‌ی روزمره و طولانی مدت توصیه نمی‌کنیم. اما با توجه به طرح و رنگ‌های مختلف شان صرفاً برای تنوع و استفاده‌ی موردی می‌توانند مفید باشند.

14- شورت ریون زنانه:

تولیدکنندگان پارچه از ترکیب سلولز به‌دست‌آمده از پنبه و الیاف مصنوعی، پارچه‌های ریون را تولید می‌کنند. ترکیب الیاف به‌کاررفته در پارچه‌های ریون موجود در بازار ثابت نیست. نوع الیاف مصنوعی ترکیب‌شده با سلولز و درصد از هر جز در تولید پارچه‌های ریون باهم متفاوت است.

بر همین اساس پارچه‌های ریون را به انواع: ریون ویسکوز، ریون کوپرو، ریون مودال، ریون بامبو و ریون لیوسل تقسیم می‌کنند. هرکدام از انواع ریون ازنظر بافت، وزن، ساختار، دوام، کیفیت و قیمت باهم متفاوت‌اند.

انواع شورت زنانه تولیدشده با پارچه‌ی ریون ازنظر طرح و رنگ بسیار متنوع هستند. این نوع از پارچه‌ها ترکیب‌پذیری خوبی با انواع گیپور و تور و بند نیز دارند.

15- شورت سوزنی زنانه:

به پارچه‌هایی که در بافت آن‌ها حفره‌هایی وجود دارد، پارچه‌ی سوزنی می‌گویند. این پارچه‌ها ممکن است از جنس لیزری براق و یا ریون باشند. به دلیل اینکه پارچه‌ی سوزنی دارای حفره‌های ریزی در بافت خود است، گردش هوا را بهتر انجام می‌دهد. گردش هوای بهتر در ناحیه‌ی تناسلی نیز موجب تعرق کم‌تر و جلوگیری از ابتلا به عفونت خواهد شد.

16- شورت ساتن زنانه:

پارچه‌ی ساتن، مانند پارچه‌ی نخی اجازه‌ی عبور هوا را می‌دهد. اما ساتن جلوه‌ای خاص و براقیتی ویژه و دوست‌داشتنی دارد. از پارچه‌ی ساتن برای تولید لباس خواب نیز استفاده می‌شود. زیرا بسیار نرم و راحت است.

17- شورت چرمی زنانه (شورت ورنی):

بسیاری از متریال مورداستفاده برای البسه تنها در یک دوره‌ای زمانی خاص مد هستند و طرفدارانی دارند. اما چرم از معدود متریالی است که همواره از قدیم برای تولید لباس مورداستفاده قرار می‌گرفته است. لباس‌های تولیدشده با چرم همواره شیک و خاص بوده و هستند.

شورت چرم، نیز استایلی متفاوت و خاص برای شما می‌سازد. انواع شورت زنانه چرمی موجود در بازار با زیپ، زنجیر و حلقه‌های فلزی نیز ترکیب‌شده‌اند که باعث شده بسیار متفاوت‌تر از سایر شورت‌ها باشند. با توجه به اینکه این‌گونه از شورت‌ها نیز برای آقایان جذاب است، داشتن این نوع از شورت‌ها را نیز به بانوان متأهل و نوعروسان توصیه می‌کنیم.

18- شورت لمه زنانه:

پارچه لمه پارچه‌ای با سطح صاف و بافتی ریز است. در بافت پارچه لمه، نخ‌های براقی استفاده‌شده است. این نوع پارچه نیز در بین بانوان طرفدارانی دارد. این مسئله باعث می‌شود تولیدکنندگان البسه‌ی بانوان از این پارچه استفاده نمایند. لباس زیر و شورت نیز از این قضیه مستثنا نبوده و ست‌های شورت و سوتین لمه نیز در بازار ایران موجود است.

 

 

ج) دسته‌بندی انواع شورت زنانه بر اساس کاربرد :

19- شورت مخصوص عادت ماهانه(شورتکس):

این شورت‌ها مخصوص زمان‌هایی طراحی‌شده که خانم‌ها دارای خون‌ریزی یا ترشحاتی از واژن هستند. شورتکس ها دارای چندین لایه و یک‌لایه جاذب هستند که مانع از نشت خون به لباس‌های دیگر می‌شوند. این شورت‌ها معمولاً در زمان قاعدگی استفاده می‌شوند. البته در دوران بارداری یا پس زایمان نیز می‌توانند بسیار مفید باشند.

اگر دوست دارید در مورد شورتکس بیشتر بدانید، 7 ویژگی شورت مخصوص قاعدگی را حتما بخوانید.

20- شورت پروتز دار زنانه:

برخی از بانوان از حجم و یا فرم ناحیه‌ی باسن خود ناراضی هستند. این شورت‌ها برای افزایش یا کاهش حجم باسن و فرم دهی ناحیه باسن به سمت بالا یا پایین طراحی و روانه‌ی بازار شده‌اند.  این شورت‌ها در دو مدل شورت پروتز دار اسفنجی و شورت پروتز دار سیلیکونی و در سایزهای مختلف وجود دارند.

21- شورت مسافرتی یا یک‌بارمصرف:

این شورت در زمان بارداری، پس از زایمان یا برخی جراحی‌ها، دوران قاعدگی و مسافرت می‌تواند مورداستفاده قرار بگیرد. همچنین برخی از سالن‌های زیبایی، اپیلاسیون، ماساژ، باشگاه‌ها و استخرها نیز مایل هستند، این شورت‌ها جهت راحتی و خدمات بیشتر در اختیار مشتریان خود قرار دهند.

22- شورت مخصوص سولار زنانه:

در زمان سولاریم یا حمام آفتاب، لازم است نواحی حساس از اشعه‌ی دستگاه سولاریم دور بماند. یکی از نقاط حساس بدن ناحیه‌ی تناسلی است که باید حتماً در زمان برنزه شدن پوشیده شود. اما پوشیدن شورت‌های معمولی مانع از برنزه شدن صحیح می‌شود. برای حل این مشکل شورت‌های مخصوص سولار طراحی‌شده‌اند.

اگر با این شورت کوچک دوست داشتنی آشنایی ندارید، 7 دلیل برای استفاده از شورت سولار را مطالعه نمایید.

23- شورت بارداری (شورت حاملگی):

معمولاً کشِ شورت‌های عادی در محدوده‌ی ناف قرار می‌گیرد. بنابراین پوشیدن شورت‌های معمولی در زمان بارداری مناسب نیست. زیرا باعث فشار به جنین  می‌شوند. امروزه شورت‌هایی مخصوص دوره‌ی بارداری طراحی و دوخته می‌شود که نه‌تنها هیچ فشار اضافی به شکم مادر و جنین وارد نمی‌کند بلکه باعث حمایت از این ناحیه نیز می‌شود.

شورت‌های بارداری در دو مدل شورت بارداری فاق بلند و شورت بارداری فاق کوتاه در بازار وجود دارد. شورت‌های فاق بلند، تمام حجم شکم را نیز در برمی‌گیرند. این شورت‌ها احساس حمایت و راحتی را برای مادر باردار به ارمغان می‌آورند.
شورت‌های فاق کوتاه بارداری، زیر شکم قرار می‌گیرند. این‌گونه شورت به دلیل پوشش کمتر برای سپری کردن روزهای گرم تابستان مناسب هستند. هیچ‌کدام از این دو مدل آسیب و فشاری به جنین وارد نمی‌کنند. شما می‌توانید هرکدام را که مایل باشید انتخاب نمایید.

24- شورت فاق‌باز زنانه:

شورت زنانه فاق باز شبیه به لامبادا است. اما فاق این شورت‌ها باز است. این‌گونه از شورت‌ها صرفاً برای اتاق خواب و جذابیت جنسی مورداستفاده قرار می‌گیرد. پوشیدن این شورت ها برای روزمره توصیه نمی شود. جنس این شورت‌ها معمولاً از ریون و گیپور است.

سؤالات متداول در مورد انواع شورت زنانه :

شورت زنانه توصیه‌ی پزشکان چیست؟ |  4 ویژگی شورت زنانه مناسب ازنظر متخصصان

ناحیه تناسلی  هم در مردان و هم در بانوان از حساس‌ترین نقاط از بدن است. اما اهمیت رعایت بهداشت این ناحیه برای بانوان بسیار بالاتر است. متخصصان زنان توصیه می‌کنند که شورتی با این ویژگی‌ها را خریداری و استفاده نمایید:

  1. جاذب رطوبت باشد: ترشح‌های واژن همچون رطوبت موجود در دهان طبیعی است. یک شورت زنانه مناسب باید بتواند رطوبت اضافی را جذب نماید.
  2. تنفس پذیر باشد: پارچه شورت زنانه باید هوا را ردوبدل کند . هوا و گرما در ناحیه تناسلی نباید محبوس شوند. در غیر این صورت واژن مستعد بیماری‌های قارچی و پوستی خواهد شد.
  3. دارای بافتی نرم باشد : شورت زنانه انتخاب‌شده باید دارای بافتی کاملاً نرم در بخش تناسلی باید که موجب سایش و حساسیت روی پوست این ناحیه نشود.
  4. باعث تعرق نشود: جنس شورت زنانه بهتر است که از الیاف کاملاً طبیعی باشد. به این صورت از تعریق کردن که موجب ایجاد عفونت واژن و بیماری‌های قارچی و پوستی خواهد شد، جلوگیری می‌نماید.

در زمان پریود یا عادت ماهانه چه شورتی بپوشیم؟

در زمان عادت ماهانه استفاده از انواع شورت زنانه مناسب اهمیت بالایی دارد. در زمان پریود، باید از شورتی استفاده کرد که گرما و رطوبت بین ران‌ها را افزایش ندهد. افزایش گرما، باکتری‌های عفونت‌زا را ایجاد می‌کند و باعث بیماری می‌شود.

همان‌طور که در بالا نیز توضیح دادیم. بهترین شورت زنانه در زمان عادت ماهانه، شورتکس زنانه است. شورتکس ها مخصوص روزهایی طراحی‌شده‌اند که خانم‌ها خون‌ریزی یا ترشحات زیادی از واژن دارند. شورتکس ها حاوی چندین لایه و یک‌لایه‌ی جاذب هستند. اگر در زمان قاعدگی، به شورتکس زنانه دسترسی نداشتید، سعی کنید از شورت‌های تنگ‌تر استفاده کنید. تا نوار بهداشتی را در جای خود به‌درستی نگهداری کنند.

شورت دونفره چیست؟ |  آیا شورت دونفره واقعیت دارد؟

امروزه شورت‌های لامبادا فانتزی یا با اشکال حیوانات مختلف هم برای بانوان و هم برای آقایان طراحی‌شده است. این شورت‌ها به‌صورت ست مردانه و زنانه در بازار وجود دارد. این ست‌ها به جهت تنوع در رابطه زوجین و افزایش جذابیت جنسی طراحی‌شده است. گفتنی است این ست‌ها بسیار پرفروش هستند و با استقبال خریداران مواجه شده است.

در زیر نمونه‌ای از شورت‌های عروسکی ست موجود در لناسنتر را مشاهده می‌نمایید که با استقبال مشتریان مواجه شده است.

Double doll shorts set

زمان تعویض انواع شورت زنانه چه زمانی است؟

تعویض شورت به‌صورت روزانه بهترین کار ممکن است. البته انجام این کار همیشه ضروری نیست. اگر نیاز است، می‌توانید حتی در یک روز نیز بیش‌تر از یک‌بار شورت خود را تعویض نمایید. اگر ترشح زیادی ندارید و همچنین زیاد عرق نمی‌کنید، همچنین می‌توانید دو روز یک‌بار لباس زیر خود را تعویض کنید.

اگر حس می‌کنید که ترشحات شما زیاد است یا زیاد عرق می‌کنید، حتی می‌توانید شورت زنانه خود را دو بار یا حتی سه بار در روز عوض کنید. البته می‌توانید از پدهای بهداشتی روزانه نیز استفاده کنید. زیرا تعویض آن‌ها آسان‌تر است. اما به شرطی که استفاده از آن‌ها موجب حساسیت و سوزش پوست شما نشوند. البته پدهای پارچه‌ای نخی که به‌راحتی در خانه نیز قابل دوخت هستند، گزینه بهتری نسبت به نوار بهداشتی‌ها یا پدها هستند.

تاریخ انقضای یک شورت چه زمانی است؟

خوب است بدانید که حتی شورت‌هایی که به‌طور مرتب شست‌وشو می‌شوند هم حاوی حدود 10 هزار باکتری زنده هستند. همچنین بعید نیست که مقادیر اندکی از مدفوع نیز بر روی لباس‌های زیر باقی بماند.( به‌صورت تقریبی حدود 1/0 گرم مدفوع در هر شورت باقی می‌ماند.)

پزشکان و متخصصان توصیه می‌کنند که بهتر است سالی یک‌بار لباس‌های زیرتان را تعویض کنید. خصوصاً اگر به‌طور مکرر به عفونت‌های واژن دچار می‌شوید، این امر بسیار ضروری است. بنابراین تاریخ انقضای هر شورت (با توجه به میزان استفاده‌ی شما از آن) حدوداً یک سال است.

چه زمان‌هایی پوشیدن شورت ممنوع است؟

بسیاری از بانوان حداقل یک‌مرتبه ابتلا به عفونت واژینال را در طول زندگی خود تجربه کرده‌اند. منشأ عفونت همیشه عدم بهداشت نیست. گاهی به دلایلی نظیر بارداری، ph  واژن به هم می‌ریزد. در این هنگام اندام تناسلی مستعد عفونت باکتریایی و یا قارچی می‌شود. در این زمان علاوه بر مشاوره از پزشک و انجام راهکارهای درمانی، نپوشیدن شورت و برخورد هوای مستقیم با این ناحیه نیز بسیار مؤثر است.

نپوشیدن شورت در زمان خواب، فقط برای افراد دارای عفونت مفید نیست. هر فرد سالم نیز بهتر است به‌منظور راحتی و پیشگیری از بیماری و عفونت خوابیدن بدون لباس زیر را تجربه کند. اگر برهنه بودن را دوست ندارید، می‌توانید از لباس خواب های بلند یا شلوارهای پیژامه‌ای گشاد استفاده نمایید. البته به بهداشت این البسه ی خواب نبز باید توجه داشته باشید.

در چه زمان‌هایی باید حتماً شورت بپوشیم؟

پوست اندام تناسلی چه در مردان و چه در بانوان حساس و نازک است. بنابراین باید با پوشیدن شورت در طول روز و زمان‌های انجام فعالیت از آن محافظت شود. نپوشیدن شورت در طی فعالیت‌های روزانه ممکن است باعث سایش پوست این منطقه شود.

شورت کش اسپورت چیست؟

در دوخت برخی از انواع شورت زنانه، به‌جای کش معمول یک سانتی، کش پهنی دوخته‌شده است. روی کش های پهن معمولاً اشکال خاص یا کلمات انگلیسی نیز نوشته می‌شود. این سبک از شورت‌ها نیز طرفدارانی دارد.

شورت کبریتی چیست؟

برخی از پارچه‌های مورداستفاده برای انواع شورت زنانه بافتی راه‌راه دارند. به شورتی که با این نوع پارچه‌ها دوخته‌شده باشد، اصطلاحاً شورت کبریتی می‌گویند. جنس شورت کبریتی معمولاً نخی است.

شورت دیسکویی چیست؟

شورت دیسکویی شورتی با جنسی براق و معمولاً در رنگ طلایی یا نقره‌ای است. این شورت زنانه معمولاً به مدل لامبادا دوخته می‌شوند. این شورت‌ها برای روزمره و استفاده مداوم مناسب نیستند. اما باعث ایجاد تنوع در رابطه بین همسران و جذابیت جنسی می‌شوند.

شورت موزیکال چیست؟ |  آیا شورت موزیکال وجود دارد؟

شورت‌هایی در دنیا وجود دارد که با فشردن قسمت خاصی از آن موزیک خاصی پخش می‌شود. این‌گونه از شورت‌ها، فانتزی بوده و برای استفاده‌ی روزمره نیست. قسمت موزیکال این شورت‌ها قابل جدا شدن است. این قسمت باید حتماً در زمان شست‌وشو جدا شود. قسمت موزیکال همچنین حاوی باتری کوچک سکه‌ای است که در صورت اتمام قابل تعویض می‌باشند.

انواع شورت زنانه مناسب روزمره مناسب قاعدگی افزایش جذابیت جنسی مناسب لباس مجلسی مناسب سولاریم برای فرم دهی اندام
1 شورت لامبادا + + +
2 شورت بکلس + + + +
3 شورت استرینگ + + +
4 شورت اسلیپ

( بیکینی)

+ +
5 شورت جنیفری

(هیپستر)

+ +
6 شورت فرانسوی

(فاق بلند)

+ + +
7 شورت گنی +
8 شورت پادار +
9 شورت سیملس + +
10 شورت برزیلی + +
11 شورتکس + +
12 شورت پروتزدار + بسته به مدل لباس و اندازه ی بلندی شورت می تواند مناسب باشد +
13 شورت فاق باز +

چگونه سایز انواع شورت زنانه را صحیح انتخاب کنیم؟

اندازه گیری انواع شورت زنانه

سایز انواع شورت زنانه را می‌توانید به‌راحتی با کمک یک متر به‌تنهایی و در خانه به دست آورید. البته باید گفت که در بازار سایز انواع شورت زنانه به دو صورت بیان می‌شود. یکی با استفاده از حروف انگلیسی و یکی دیگر با اعداد است. ما در اینجا برای سهولت شما هر دو مدل را بیان می‌کنیم.

سایز(براساس حروف انگلیسی) دور کمر

)برحسب سانتی متر)

دور باسن

(برحسب سانتی متر)

XS 60-67 84-91
S 67-74 91-98
M 74-81 98-105
L 81-88 105-112
XL 88-98 112-120
XXL 98-108 120-128

 

سایز ( براساس عدد) دور کمر

(برحسب سانتی متر)

دور باسن

(برحسب سانتی متر)

36 68-72 90-94
38 74-76 96-100
40 78-84 98-102
42 86-90 104-108
44 92-96 110-116

نحوه‌ی شست‌وشوی صحیح انواع شورت زنانه چگونه است؟
(به صورتی که میکروب‌زدایی کامل شوند ولی بافت آن‌ها آسیب نبیند!)

برای رعایت بهداشت، باید برنامه ی منظم و مداومی برای شست و شوی لباس زیر به ویژه شورت های زنانه داشت. اما چه کنیم که شورت هایی که دائما در شست و شو هستند زود خراب و فرسوده نشود؟! در این قسمت قصد داریم به این سوال پرتکرار بانوان پاسخ دهیم پس با مجله لناسنتر همراه باشید:

  • اولین نکته این است که شورت نو را نیز قبل از اولین استفاده حتما بشوئید! رعایت این نکته به بهداشت فردی شما کمک شایانی می نماید.
  • برخی از بانوان تنها شورت‌هایی را که ظریف هستند یا تزییناتی دارند را با ملایمت می‌شویند. اما باید گفت که انواع شورت زنانه فارغ از طرح و مدل آن، باید با ملایمت شسته شود. زیرا شورت‌ها در تماس با حساس‌ترین عضو از بدن ما هستند.
  • برای شستن انواع شورت زنانه از شوینده‌های قوی نباید استفاده کرد. زیرا منجر به بروز حساسیت، خارش و سوزش پوست ناحیه‌ی تناسلی می‌شود. پودرهای رخت‌شویی نیز خیلی مناسب شست‌وشوی شورت‌ها نیستند. صابون یا پودر صابون‌های مخصوص رخت‌شویی و یا شوینده‌های مخصوص لباس کودکان یا شامپو بچه نیز برای شستن لباس زیر مناسب هستند.
  • اگر شورت دارای لکه‌ی خون است، سعی کنید هر چه سریع‌تر برای شست‌وشوی آن‌ها اقدام نمایید. نگران نباشید اگر برای شستن لکه‌ی خون از آب سرد استفاده نمایید، معمولاً به‌طور کامل از بین می‌روند. اما آب داغ باعث تثبیت رنگ خون بر روی شورت خواهد شد.
  • لباس‌های زیر را بهتر است با دست بشورید. اما اگر مجبور هستید از ماشین لباس‌شویی استفاده کنید، این چند نکته را رعایت نمایید:
  • از برنامه‌ی مناسب لباس‌های کودک استفاده نمایید. این برنامه باید ترجیحاً کوتاه‌مدت باشد و از آب سرد استفاده نماید.
  • اگر دارای عفونت واژینال هستید، حتماً شورت های خود را جدا از دیگر لباس‌هایتان بشورید.
  • لباس‌های زیر تمام اعضای خانواده را به‌هیچ‌عنوان باهم در ماشین لباس‌شویی نریزید.
  • هرچند وقت نصف یک‌بار ماشین لباس‌شویی را خالی با نصف پیمانه وایتکس و آب داغ به مدت 20 دقیقه ضدعفونی نمایید.
  • پس از شست‌وشو انواع شورت زنانه، اجازه دهید آن‌ها در هوای آزاد و در نور ملایم آفتاب خشک شوند. اگر چنین امکانی ندارید، می‌توانید انواع شُرت‌ زنانه را با درجه‌ی ملایم اتو کنید.
خرید انواع لباس زیر

خرید انواع لباس زیر

جمع بندی:

همان‌طور که در بالا به طور مفصل بیان کردیم، شورت‌های زنانه انواع بسیار مختلفی دارند. هر کدام از این شرت های زنانه مزایا و معایب خاص خود را دارند. همچنین هر کدام برای یک موقعیت مناسب هستند. داشتن انواع شورت زنانه برای هر خانمی از ضروریات است. البته باید دقت کنید که شورت ها را بیش از اندازه نپوشید و آن‌ها را در زمان مناسب با شورتی جدید و نو جایگزین نمایید.

برای خرید شورت نیز مراکز معتبر و تخصصی را انتخاب نمایید. ما به شما فروشگاه تخصصی لناسنتر را پیشنهاد می دهیم. این فروشگاه آنلاین لباس زیر، بیش از 10 سال در این حوزه فعالیت داشته است. همچنین دارای شعبات حضوری نیز می‌باشد. ارسال رایگان، مشاوره ی خرید و داشتن نماد الکترونیک و درگاه بانکی معتبر از مزایای این آنلاین شاپ محسوب می‌شود.

4.4/5 - (8 امتیاز)